/ Allmänt / Livet /

Dags för en renovering?

Jag tror inte ni vet men jag är väldigt intresserad av inredning och tycker det är sjukt kul. Förra veckan var jag på Ödmans färgbutik på en föreläsning där Mija Kinning (Ni vet designern från exempelvis Roomservice?). Hon berättade och visa foton från många olika projekt hon har haft då hon fått göra om familjers hem och det hela var jätte intressant. Hon gav super bra tips om hur du kan tänka när vi inreder olika rum och vilka färger som passar bra ihop osv. Det var verkligen värt att gå. Alla fick varsin goodiebag med flera olika tidningar (som ni ser på bilderna ovan) i. Nu är jag väldigt tagg på att möblera om i mitt rum och få lite förändring.. Färgerna kan dock vara kvar för allt är bara vitt. Skulle dock vilja få in lite beige i mitt rum, men nu tänkte jag fokusera på möblerna. Hur jag skulle vilja göra om? Projekt som dessa får mig att vilja flytta till egen lägenhet så fort som möjligt bara för att få inreda och måla den. Nu ska jag sätta mig och kika på lite olika möbel hemsidor. Puss 
/ Allmänt / Fiesta / Livet /

Högskoleprovet -> Halloween kvällen

Igår hände det så mycket faktiskt, trodde att dagen skulle kännas otroligt lång alltså. Jag åkte tidigt in till skolan för att göra högskoleprovet som häll på hela tiden från 08.30 till 16.15. Det var fem riktigt tuffa prov, varenda ett hade vi 55 minuter på oss och emellan var de 20 minuter rast som gick åt till att sitta och äta med Cajsa som också var där för att göra proven. Vet inte hur det gick ännu, de har jag inte vågat kika på ännu.. 
 
Därefter gick jag på stan väldigt snabbt för att köpa linser till kvällen, fanns dock bara svarta kvar vilket jag tyckte var lite synd då jag hade ställt in mig på att ha vita eftersom jag redan har så mörka ögonen, ingen skulle se någon skillnad från mina orginella ögon och mina ögon som helsvarta liksom. Men jag köpte de svarta iallafall och tänkte att det blir något iallafall.  När jag kom tillbaka till Finspång var det fort hem och duscha samt klä mig lite middagsfin för jag skulle på avskedsmiddag för Martin. :( Det var jätte trevligt med god mat och trevligt sällskap men tanken av att Martin drar på tisdag är ju inte så kul. 
 
Sen vid nio ungefär började vi äntligen byta om och sminka iordning oss inför Halloween utgången. Jag skulle vara ett skellett men det var ingen som såg att det var det jag skulle va så.. tror inte jag kör på den målningen nästa helg igen. Sminket jag hade på läpparna försvann ju när jag drack så tänderna jag målat syntes inte länge. Som ni ser på bilden hade jag en vit lins och en svart lins för Moas kusin Fredrik hade köpt vita och han ville inte ha dem och där kom jag in i bilden och fråga om jag då fick ta dem istället. Vilket jag fick, jag blev så sjukt glad för att det var ju vita jag velat ha hela tiden! Jag kunde inte sätta in någon av linserna själv så det gjorde Micke som också var gäst på middagen,haha. (Det var verkligen super svårt och jag vet att jag inte är ensam om att ha problem med det där!) Hur som helst blev det en lyckad kväll och den avslutades hemma hos Julia där jag sov kvar. Puss!
/ Allmänt / Nytt / kläder / outfit /

Reslutat efter lagningen

 
Äntligen har jag fått min mobil lagad. Ni vet jag brukar vara väldigt försiktig osv och ha väldigt tur så min mobil har aldrig spuckit tidigare men när jag var i Magaluf tappade jag den i stengolvet inne på hotellet och då hade jag inte turen med mig... Så ända sen någon gång i Augusti har jag gått med skärmen åt vänster, ingen knapp och glaset alldeles borta. Nu idag innan skolan gick jag till nya butiken "CaseOn" här i Finspång och lämnade in den över dagen. Sen efter skolan gick jag dit igen för att hämta ut den och skärmen var hel och fin. Dock hade det blivit något fel i skärmen så att jag har som fyrkanter högst upp på bilden men det skulle vi ta itu med på måndag. Förutom det är jag helnöjd!