/ Allmänt / Nytt / kläder / outfit /

Nytt/

När jag var i stan och kikade in mellandagsrean med Maja i lördags så fyndade jag hem dessa två basic tröjor. Den ena med knapparna var lite "blus-liknande". Men fortfarande i bomullstyg och därför en helt vanlig vardags topp. Den översta var en vit tröja med gråa ärmar. Har redan en sån fast grå/mörkröd likadan sen tidigare. Plus att jag även fick hem ett svart linne som jag ska bära på nyår till ett par vita Dr.Denim! 
/ Allmänt / Foton /

födelsedags firande

 
Mamma med barnbarnet Mira.                                                                       Krille med dottern Mira.
Om jag skulle sammanfatta gårdagen i bilder skulle det se ut sådär. Det var riktigt trevligt med alla barn, syskon samt alla gästerna, god mat och super fin tårta! Nu måste jag springa upp och byta om på träningskläder för planerna är att mamma skjutsar mig till gymmet så kör jag där en stund. X
/ Allmänt /

50år

 
Här har min mamma dukat fint och i stort sätt lagt ner hela sin själ i att just den här dagen, 29 december, ska bli perfekt. Varför? Jo för att min mamma fyller 50år idag. Och vi (hennes barn) är alla hemma idag plus att de kommer några extra gäster vid fem. Så ska vi äta gott och bara umgås och ha almänt trevligt! Jag hoppas självklart att hon kommer bli nöjd med hela dagen i slutändan.