/ Allmänt / Fiesta /

LÖRDAG KVÄLL

Såhär såg min kväll ut igår. Mosan hämtade mig hör hemma och så drog vi direkt för att föra hos Cissi sen vidar ut på Joans. Lillasyster var där och spelade, inte för att vi såg dem men det var riktigt trevligt igår, tanken var att jag skulle sova hos Moa men det blev inte av. Jag gick hem istället för det kändes som att det skulle vara jätte skönt att vakna upp hemma, vilket de faktiskt var, haha. Nu blir det att plugga för imorgon ska jag redovisa i svenskan om något jag gjort på senare tid. Tror jag väljer att berätta om Göteborg. PLUS att Lindahls ringde och bad mig jobba imorgon efter skolan vilket jag blev så glad över eftersom jag inte hittat något annat jobb. puss
/ Allmänt / Nytt / kläder / outfit /

Nytt från Göteborg

 De här topparna plus några trosor och ett skärp var vad som fick följa med mig hem från Göteborg. Jag är helnöjd och ikväll till utgången lär de sluta med den vita långärmade från Kappahl till svarta byxor med skärp. De två långärmade är likadana förutom att de är olika storlekar och olika färger, de kommer från Kappahl och topparna åt höger är Odd molly och jag är helt förälskad i dem. De kommer verkligen komma till användning! 
/ Allmänt / Livet /

Påväg hem från Götet

  Nu är vi hemma från Göteborgs gatorna och de känns både tråkigt men ändå skönt. Skönt att komma hem till ett nystädat fräsht rum men ändå trist att lämna det fina hotellet.. Ikväll blir det utgång med de vanliga tjejerna, hoppas det blir så bra som jag förväntar mig. Sen är det alltid samma problem, "Vad ska jag ha på mig?". Men jag har lite nytt från Göteborg så ingen panik. Ni får se vad snart!