/ Allmänt /

al the same faces!

Jag har på riktigt slitit som ett djur sen jag kom hem från Ems. Jag har skrivit ut alla de där bilderna och alla endast på mig själv,Nu Låter de som jag är värsta ego men det är faktiskt för skolporträttet på fotolektionerna som vi ska ta. Och man ska som sagt visa något man gillar och det ända jag kom på var att vara med på bilder, så jag ska stå omringad av alla bilder på mig själv på mitt poträtt, får se hur det blir, antagligen muppigt. Men men, det ska ju för fan sitta i skolans korridorer!!
Men ni kommer såklart få se det när det är klart, Om de någon gång hinner bli klart i tid!
Och ser ni att jag hade samma min på alla bilder jag tog, och jag önskar att den fortfarande gick att göra men icke.. Men eftersom jag försörker träna upp ansiktet så får vi hoppas på att de kommer tillbaka! :)
/ Livet /

idag får man lite studiebidrag också!

Den här fredagen fick inte bli densamma som den förra, så blev att jag stanna kvar i stan hos ems. Men sove rinte här, åker hem runt 6 eller liknande för då ska jag hem och göra efterrätt till mi familia. Så de blir en bra fredag ! Och imorgon hoppas jag på Moa i Finspång!!!! ;) 
/ Allmänt / Nytt / kläder / outfit /

komplimang??

 
Igår när jag skulle gå för att handla en tröja som jag sett på internet, (Innan jag hoppa på bussen hem alltså.)
Hade lite brottom så istället för att gå runt ovh leta så gick och frågade "hej, vart är den där vita stickade tröjan ni har på alla julklappsreklamer?" Det ända hon gjorde var först att granska mig och sen säga endast ordet "nej."
Sälvklart blev jag ledssen och bara "vaddå finns den inte? :(" Fick då till svar: "Nej för du är en XS och de storlekarna vi har kvar är för stora för dig"
Så jag tar det som en komplimang, men hon var så skum när hon bara endast sa nej. ? 
Men det var sorgligt för den var så fin.. :( 
Plus att jag känner mig som no lifer.