/ Allmänt /

SISTERS

Åkte bussen till mina systrar förut och nu är jag här, vi ska snart dra oss mot stan. Hittills har vi suttit och snackat och Sabina har bakat silvia kaka som vi ska käka ikväll. Har ingen kamera så det blir svårt att uppdatera här ifrån men det blir en äkta tjejkväll idag då , hörs kanske senare kram!
/ Foton /

perfectly lonley

Hänger med min babe nu och vi ska dra ner och laga tacos till hela familjen kronholm nu! Det är det jag gör en fredag kväll, chillar med min älskling. Vi har det mys och imorgon ska jag till stan och träffa mina systrar för vi ska shoppa och fika osv, så stannar jag där över natten, alltså lördagkvällen!  KRAM

/ Allmänt /

illusioner & imfancy

illusioner.devote.se , jätte bra blogg med fina bilder. Hon heter Linn och bor faktiskt i Norrköping. Hennes blogg fastnade jag för för ca 1,5 år sen.. tror jag. Läser den princip varje dag haha. Jag tycker att hennes klädstil är väldig söt och underbar inte som alla andra mode bloggar. Hon går på foto och film på de geer och därför lägger hon ibland ut väldigt fina foton plus att hon lägger ut jätte fina videor på t.ex hennes pojkvän och henne själv. Det är otroligt roligt när man ser någon av hennes filmer som hon klipper ihop eftersom hon alltid tar med bra musik och så blir allt bara så fint ! (handlar alltså inte bara om mode)

imfancy.blogg.se är en grym modeblogg ! Hon skriver ingenting förutom var kläderna kommer ifrån och hon lägger ut absolut grymma bilder på hon själv och kläder! Kan inte skriva jätte mycket om den här bruden och bloggen eftersom jag inte kan så mycket. Vet att hon heter Fanny Lyckman och att hon är frän !
Kika nu!!