/ Allmänt /

Seg lördag kväll...

 
Jag vet att förra veckan skrev jag att allt för tillfället gick jätte bra i mitt liv. Nu är de lite mer segt... Jag är absolut fortfarande lika glad och hypad som då men jag har så mycket läxor just nu. I religion har jag typ tre inlämningar som inte är klara och så har jag i Naturvetenskapen en inlämning som måste bli klar och bortsett från allt de har jag gått och blivit sjuk. Så trist verkligen för tills idag (lördag) har jag verkligen haft planer om att gå ut på puls för det var så länge sen men nu kan jag inte det just för att jag mår så dåligt. Blir istället att ligga hemma och kolla på film den här lördagen. Gårdagen var däremot jätte trevlig, hade en rolig fotogarfering i studion som efter det resulterade med en trevlig fika på stan. Men sen på kvällen kände jag bara hur halsen började svida och tjockna till.. Så fredagen började bra men slutade sämre kan man säga..
/ Allmänt / Nytt / kläder / outfit /

NY SÄNG

Äntligen är nya sängstommen på plats! Jag har verkligen velat ha en ny i säkert 2 år och idag blev det av. Jag är verkligen så nöjd, det ända som saknas nu i det här rummet är ett nytt sängbord och att vi river ner den fula tapeten bakom sängen och sätter upp antigen en vit trä panel eller en ny fin tapet på den väggen! Sen är jag helt helt nöjd. Får tacka bästa brorsan och pappsen som tog sig tiden att sätta ihop stommen. ♥
/ Allmänt / Nytt / kläder / outfit /

Pink Lipstick

I torsdag var jag, pappa och mamma i Linköping på IKEA för att jag ska köpa en ny sängstomme och sängbord till rummet. Otur så var just de som jag så gärna ville ha slutsålda... Så vi köpte lite annat istället och dem sa att de skulle få in iallafall sängstommen på söndag igen så därför åker vi då igen och gör ett nytt försök! i garderobsväg fick jag hem ett par nya träningstights som jag är super nöjd med! Dem kan ni få se i ett annat inlägg för de är i tvätten just nu.. Ett läppstift från H&M följde också med hem, tyckte det var så fint. Kan inte ännu säga om det är särskilt bra men det var så fin rosa på det och jag har letat efter ett rosa läppstift ett tag nu.