/ Nytt / kläder / outfit /

come as you are

Här är ett par andra shorts jag klippte någon gång, men kan inte ha de längre. Tycker de är för konstig midja, var bara några skräp jeans jag hitta för ett par år sen. Men jag vart ganska nöjd med de slita och själva "klippningen"!

/ Nytt / kläder / outfit /

Flytta på dig

Första dagen år 2012 som jag strosar runt i ett par shorts! När man har shorts är de en sån härlig känsla, benen är inte instängda i tighta jeans längre och därför känns de lite som en befrielse. Har inte på mig några speciella, bara enkla/låga/jeansblå/acne shorts. (de har varit ett par jeans, men klippta från imorse). Och därför inte speciellt noga ännu, men idag kommer jag antagligen hem efter skolan och då kanske jag fixar till de! Kommer visa ett annat par jag klippte osv i under dagen, men de får ni vänta lite med! Nu ska jag ut i solen, KRAM!
- Ja inte bästa låten, men får lite sommar känsla?
/ Allmänt /

panik

Idag var jag hos Klara, vi tog de lugnt i solen med en milkshake och cola. Kollade även på film och åt flera ton av godis.. Men sen när avslutningen kom på tal började hon snacka om att allt var klart och hon hade två klänningar (en till festen och en till kyrkan) och det ända som saknades var skor till avslutingen.. Då kom jag på att jag inte har något alls förberätt!

1. Jag har ingen klänning

2. Jag har inga skor

Allt känns segt och jag bara orkar inte mer! Haha, vi kollade genom nelly.se ´s alla klänningar två gånger och jag hitta inte någon alls.. Affärerna är just nu tomma för alla är slut, det är hopplöst. Ville bara säga de, hehe.