/ Allmänt / Nytt / kläder / outfit /

Yesterday's look

Jacka-Rut m.fl / Linne-Vero Moda / Shorts-bikbok
 
/ Allmänt / Livet /

NYTT FRÅN ÖLAND

 
Här är några foton som jag fotat med mobilkameran nu under de här två dagarna på Öland. Mest är det mat som gäller,haha standard. Det är skönt osv trots att vi inte alls är nöjda med vädret, det bara regnar,regnar och regnar hela tiden. Vi har inte ens hunnit bada ännu, Men på torsdag så står det att enligt SMHI ska det vara sol=badväder. Då blir vi glada för det inkluderar såklart volleyboll med våra nya göteborgs vänner. Men nu ska jag gå och kolla vad det kan vara för presenter päronen har köpt åt mig och Emma, puss!
 
OBS. Jag ska försöka ta lite finare foton med systemkameran men när det är såhär dåligt väder så blir man bara inte taggad!
/ Allmänt / Foton / Livet /

ÖLAND

Igår kom vi äntligen fram till Öland, till sveriges trevligaste camping. Men dock så är det proppfullt och vi har inte någon bokad plats. Därför får vi flytta runt på lite olika platser den här gången. Men det är mysigt ändå och första dagen igår, blev väldigt trevlig för jag och Emma blev inbjudna till grannarna på kvällen. Där det bara var ett härligt gäng av grabbar från Göteborg men sorgligt nog var inte Andreas Wijk inräknad där.. KUL ÄNDÅ, ser fram emot en härlig vecka här nere!