/ Allmänt / Foton /

31 augusti

Såhär såg det ur inne på fina Kolmården idag. Fick några fina bilder, det här är alltså bara några utav av alla bilder jag fotade alltså. Men det blev ett lyckat besök iallafall. Nu är jag hos Moa med hon och Hannah och vi drar vidare ut på fest ikväll. Så ni får förhoppningsvis några foton från den imorgon, puss!
/ Allmänt / Livet /

Idag blir det utflykt till

Nu drar jag till kolmården med familjen! (Alla syskon och syskon barn alltså) Kommer förmodligen bli jätte roligt eftersom jag bara varit där once,vilket var när jag var liten så jag minns ingenting.haha. Efter de blir det att dra till Moa och sen vidare ut på fest tror jag, puss! 
(Fotot lånat från google)
/ Allmänt / Livet /

Dagen har gått ner och upp idag.

 
 
Idag började dagen jätte bra, ni ser själva att jag var så glad att jag ställde mig framför spegeln och log. Sen började dagen på riktigt och det var inte så värst bra sen blev det bara värre och värre hela tiden.. När  jag skulle hem från skolan däremot så var jag riktigt sur men så kom jag i kontakt med Moa och det blev så att jag gick hem till henne istället och då började dagen bli bättre och bättre hela tiden! Så nu sitter jag hemma (hos mig) efter en tillslut lyckad dag och laddar ner nya avsnittet av Pretty Little Liars som sägs vara otroligt bra och spännande som man även får en liten"wow" effekt utav.