/ Allmänt /

finn ett fel

 
bild från imorse. (vet att jag står på endast två ställen när jag tar såna kort, men det är för det är bäst hylla och bäst ljus där!)
Men de här bilderna är som "finn ett fel" så kom igen och gissa nu, det är inte ens svårt...
/ Allmänt /

Jan. 31, 2013

Bra buss kompis på bild. nu är jag iallafall hemma och så trött! Vill in och lägga mig i sängen för att sova! Men nej, för jag ska in på päron möte i skolan ._. Bara för att Alla Klassens päron ska få information om IV-valet, tror jag det heter. Ah men det är ett nödvändigt möte ändå för jag fattar inget av deeee.
/ Allmänt /

hemma igen

Alltså nu var det inte så att jag hade tänkt lägga ut den här bilden för att de var nakna, ville ha omslaget till boyband låten men kunde tyvärr inte hitta den och känner man inte kan skriva ett inlägg utan bild. IALLAFALL så har jag börjat lyssna på De vet du, jag tycker faktiskt "boyband" låten är jätte bra! så de är den som spelas om och om igen i lurarna alla bussresor jag gör om dagarna, den gör typ så tiden går fort, förstår ni? 
Är hemma nu från en väldigt bra dag hos julia  men blev inte så värst sent där som jag trodde och därför tänkte jag så snällt på er! Kram
 
För er som inte hört , sök på "de vet du" och lyssna på "boyband" !