/ Livet /

Dåligt klädval m.m

 
Såhär såg jag ut i onsdags. Dock var just den dagen ett lite olämpligt val av att bära "boy london" tröjan eftersom vi såg på "The pianist" som är en film som handlar om andra världskriget med nazisterna. Och där satt jag och kände mig lite illa till mods för att jag hade den tröjan på mig. För ni vet ju att symbolen ofta kopplas till nazisternas symbol. Ser i princip exakt lika dan ut förutom att nazisternas örn (eller vad det nu är) håller i ett H-kors och inte i texten "BOY". Annars var onsdags en bra dag. Igår (torsdags) var jag och shoppa med mammi och pappi, hittade ett par saker, bland annat tränings kläder och ett par jeans. (Kan visa er imorgon!) Idag (fredag) kommer Emma hänga med hem till Finspång. Det var sjukt länge sen jag hängde med den bruden så det kommer nog bli jävligt kul ! X
/ Livet /

tankar om framtida lägenheten.

 
Ja, Jag är så galen i lägenheter just nu,inredning, Allt ska vara vitt. Jag vill köpa en lägenhet i Stockholm där allt ska målas vitt. Den ska ge ett fräscht och stilrent uttryck. Stor garderob ska det vara, större än vad jag har nu. Hur fint är de inte på fotona ovan? Fotona är inte mina, det är lite random tagit från weheartit.com Men jag älskar de. Tänk själva, hur härligt de vore med en egen,stor lägenhet uppe på söder i Stockholm? Där jag får inreda den hur jag vill med vad jag vill utan att någon säger emot? Om några år, vi får se helt enkelt.
/ Livet / Ätbart /

"Unna mig själv dag"

Nu har jag kommit hem efter en toppen dag/kväll med Maja och Sara i Åby. Vi myste,bakade och tittade på Idol samt att vi alla sov hemma hos Maja. Muffinsarna blev riktigt smarriga, Det blev choklad muffins med en bit av en Marabou choklad i mitten samt vit smält choklad ovanpå. Med andra ord var det min "unna sig själv" dag igår och därför tröck jag i mig tre stycken, plus att vi även åt köpe pizza från Åby krog. Det var jätte gott men känns inte bra för kroppen alls.. Men de var min lyx dag, haha. Idag kommer iallafall Maja och Sara hit för att sova och äta gott här hemma.