/ Allmänt /

myspys!I början av dagen var jag i skolan och gjorde ett litet engelska prov.
men efter de fick jag va hos Fredrik! vi såg på oceans thirteen och käka cholklad. Nu är vi hos mig för att ha en mysig middag bara fredrik och jag för att fira våran ettårs dag några dagar efter datumet iförsig men de har varit så mysigt och bra ändå! så har bara tagit 2bilder istället för att slösa bort våran tid tillsammans iförsig så ska pojken stanna över natten men iallafall! :)
/ Foton / Hår /

hår info..


alltså ser ni den där spindeln, den hängde på altan idag, så otrolig äcklig.. Men så är de, den dör väl snart.
vi var hos frisören idag och frågade om mitt hår till katastrof. och de tvekade på att man någonsin kunde få ut klumpen jag fått efter alla operationerna, så de vill klippa av den. men de är praktiskt taget ALLT mitt hår så de tyckte inte jag... vi åkte hem igen och mamma satt och kammade i ca 2 timmar och nu är de ganska mycket som har lossnat!! Ni förstår inte min lycka över de! Men dock fortfarande mycket som är klump så vi fotsätter försöka imorgon och dagarna efter de. Vill verkligen ha ut de!!!
bilderna, jag vet de var extremt oppasande till texten
/ Allmänt /

Pro Shit.var på besök på min nya skola idag, jätte härlig klass må jag säga och härlig skola bara de. Men nu är jag en ny ägare av en krånglig liten älskling! Som ni ser på bilderna. :)
 
Plus att någon kommenterade och fråga vilken skola jag skulle börja och kan gladeligen säga att de är De Geer i Norrköping!